Partners

Onderstaand vindt u de partners van de Kangoeroeloop:

Riemersma Leasing

RiemersmaLeasing

Hoofdsponsor: Riemersma Leasing

 

Wie is Riemersma Leasing, bekend als hoofdsponsor van de Kangoeroeloop?

Riemersma Leasing is een middelgrote autoleasemaatschappij en is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en is altijd actief op zoek naar langdurige samenwerking met succesvolle ondernemers, bedrijven en instellingen.
Riemersma Leasing is graag betrokken bij de maatschappij. Dit zijn wij als sponsor van Prins Hendrik, maar ook als autoleasemaatschappij met onze relaties. Dat is voor Riemersma Leasing het uitgangspunt.
Vanuit een proactieve benadering en ondersteuning mag u vertrouwen op een blijvende betrokkenheid. Of het nu gaat om één of honderd voertuigen.

Onze visie

Riemersma Leasing kiest bewust voor persoonlijke aandacht en een onderscheidende advisering in combinatie met kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Wij bieden onze relaties op maat gesneden mobiliteitsoplossingen, met daarbij alle aandacht en ontzorging op een professionele wijze. Wij hechten veel waarde aan onze (merk)onafhankelijkheid. U merkt dat terug in onze advisering en de marktconforme prijsstelling. Hiermee maken wij het verschil ten opzichte van grote leasemaatschappijen. De persoonlijke relatie komt voor alles. Wij komen naar u toe in heel Nederland.

Wilt u ook kunnen vertrouwen op de duurzaamheid van uw organisatie en de mobiliteit van uw medewerkers? Bel voor een afspraak met een van onze accountmanagers; 073-8504750.

Meer informatie over Riemersma Leasing en onze lopende acties kunt u vinden op onze website: www.riemersmaleasing.nl


Marinus Mode Vught


Lopers Company Den Bosch


Hazenberg


SPS bv


Gebr. van Hezik


Koning Willem I College


Gubbels


Occasion Dealer van Vught en Omstreken !!


AA Drink


Intratuin kleurt je leven


Gemeente Vught


Heijmans


Rabobank Particulieren


 

Kortbeek – Fysio Company


Welkom op de website van BentBouw


Welkom op de website van Bouwbedrijf Vissers