Bij een druk evenement als de Riemersma Leasing Kangoeroeloop willen veel mensen op hetzelfde tijdstip aanwezig zijn. Komt u lopend of per fiets dan zijn er geen parkeerproblemen. Voor automobilisten is een goede doorstroming naar de parkeerplaatsen van groot belang. Een aantal parkeerwachten zal u daarbij helpen. Ga tijdig van huis, want niet iedereen kan bij de atletiekbaan parkeren.
Op de plattegrond zijn de beste parkeerplekken aangegeven.

Parkeermogelijkheden

Het grote parkeerterrein achter het torengebouw aan de Willem de Rijkelaan (naast het scholencomplex Het Kwartier) ligt binnen het parcours van de Riemersma Leasing Kangoeroeloop en is – om de binnenkomende lopers niet te hinderen – daarom alleen bestemd voor mensen die niet vóór 15.30 uur vertrekken!

Komende vanaf ‘s-Hertogenbosch/westelijke rondweg ‘s-Hertogenbosch:

Mogelijkheid 1:
Ga op de rotonde bij Van der Valk Hotel ‘s-Hertogenbosch/Vught richting Vught Centrum (Bosscheweg) tot aan de verkeerslichten: Rechtsaf de Loonsebaan op: Loonsebaan blijven volgen, spoorweg over, tot aan rotonde. Daar hebt u verschillende mogelijkheden: rechtsaf de Postweg op en dan direct de ventweg op om daar te parkeren, of de rotonde over en dan direct linksaf het terrein van de scouting op of de rotonde geheel rond weer de Loonsebaan op en dan direct voor het eerste huis rechts de John F. Kennedylaan in en dan rechts op het grasland parkeren.

Mogelijkheid 2:
Ga op de rotonde bij Van der Valk Hotel ‘s-Hertogenbosch/Vught rechtdoor het viaduct onder het spoor door en sla bij de volgende rotonde rechtsaf en direct daarna weer rechts en parkeer op het terrein achter het torengebouw (voor als u tot na 15.30 uur blijft). Of rijd bij de rotonde rechtdoor en ga bij de volgende rotonde rechtsaf de Loonsebaan op en gebruik het parkeerterrein van Restaurant De Heuvel of iets verderop het parkeerterrein tegenover Brasserie 155.

Komende vanaf de N65 (Tilburg)/Vught Zuid

Rijd vanaf de N65 via de Boslaan of de Bréautélaan naar de Loonsebaan: parkeer tegenover Brasserie 155, Restaurant De Heuvel, het terrein van de Scouting Vught Noord of als u vroeg bent aan de ventweg langs de Postweg.

Komende vanuit Vught Centrum/Helvoirtseweg

Steek de N65 over en ga de John F. Kennedylaan in, spoor over en parkeer langs de Koepelweg of op het grasveld aan het eind van de John F. Kennedylaan.

Parkeer alleen, daar waar u ook mag parkeren. Blokkeer geen wegen, houd rekening met opritten e.d. Bewoners moeten hun oprit ongehinderd kunnen gebruiken. De gemeente heeft gewaarschuwd dat de wegsleepregeling van kracht is voor verkeerd geparkeerde auto’s die een belemmering opleveren en gevaar opleveren voor het verkeer.

Denk erom: Hoe later u komt, hoe verder van de start u zult moeten parkeren. Kom op tijd!